Gisteren kwamen ze dan binnen, de draadloze oortjes. Ik had ze een tijdje geleden besteld om tijdens het werk wat minder afgeleid te zijn. De meeste van jullie weten misschien wel dat ik een adhd-er ben en om wat minder afgeleid te zijn had ik bedacht om tijdens het werk naar muziek te luisteren. Voor het type adhd-er zoals ik ben werkt het namelijk niet met de traditionele oortjes met draad. Zodra ik opsta, hangt mijn telefoon weer ergens boven de grond te bungelen of erger, ik neem mijn kop thee mee omdat mijn telefoon daarachter ligt en moet ik dan eerst weer ‘dweilen’. Kortom oortjes met een draadje, dat werkt niet bij mij. 

Goede raad is niet duur en ik ben draadloze oordopjes gaan bestellen. Gisteren was dan de grote dag en kwamen ze binnen. En ja hoor, het werkt, ik kan overal heenlopen zonder dat er wat blijft hangen of er wat omgegooid word. Wat een weelde!

Blij? Ja natuurlijk, zeker in deze eenzame tijden die ik zonder jullie doormaak, dan is een stukkie muziek heerlijk. Maar ik zit mij nu te bedenken, wil ik mij eigenlijk wel afsluiten van mijn collega’s wanneer wij weer op kantoor mogen werken? Want thuiswerk is best wel leuk voor één of twee dagen, maar dan wil je ook wel weer graag terug naar je vaste flexibele werkplek op kantoor. 

Man, wat zal ik blij zijn met het geklets om mij heen, de veel te luid bellende collega’s, de kletsplaatjes bij het koffie apparaat en de bilaterale overleggen tegenover of naast mij. 

Kortom de oordopjes komen het kantoor niet in! of mischien ………?

1 gedachte over “Oortjes

  1. Marion zegt:

    En ik kreeg ook een setje kado van Toon zodat ik heerlijk in bed luisterboeken kan luisteren, voor als ik niet kan slapen. Dit werkt écht! Red het nét om een half uur te luisteren en val rustig in slaap.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *